Máscara del DFSK SUV 580 Vista trasera del SUV 580 DFSK Vista frontal del SUV 580 DFSK Vista lateral del SUV 580 DFSK Corridas de 3 asientos del DFSK SUV 580

SUV 580

3 corridas de asientos del DFSK SUV 580 3 corridas de asientos del DFSK SUV 580 3 corridas de asientos del DFSK SUV 580 3 corridas de asientos del DFSK SUV 580 3 corridas de asientos del DFSK SUV 580 3 corridas de asientos del DFSK SUV 580 3 corridas de asientos del DFSK SUV 580

Простор

Простор што се прилагодува на вашите потреби

 • Неверојатен капацитет за превоз на 7 патници ( 3 реда седишта)
 • Багажен простор од 375 – 2215 литри во зависност од конфигурацијата на местата за седење
Airbags laterales y frontales del DFSK SUV 580 Sistema ABS y EBD del DFSK SUV 580

Безбедност

*

 • 4 воздушни перничиња / 2 предни и 2 странични
 • Систем за сопирање со ABS + EBD + Систем за контрола на стабилноста (ESP) + Систем за помош при сопирање (BAS), Систем за мерење на притисок во пневматиците (TPMS)
 • 5* “Crash test” на cNCAP
 • HD камера за паркирање
 • Сензори за паркинг
Sistema KEYLESS del nuevo DFSK SUV 580 Sistema KEYLESS del nuevo DFSK SUV 580 Sistema KEYLESS del nuevo DFSK SUV 580 Sistema KEYLESS del nuevo DFSK SUV 580
- - - -

Технологија

Вградената технологија во SUV Glory 580 го прави секое патување неверојатно удобно и го заштедува вложувањето на напор на возачот.

 • “Smart” клуч со “Keyless Entry”
 • Star/stop копче
 • Сончев кров
 • 10” LCD дисплеј со GPRS навигација
Llantas aro 17 del DFSK SUV 580 Llantas aro 17 del DFSK SUV 580 Llantas aro 17 del DFSK SUV 580 Llantas aro 17 del DFSK SUV 580

Дизајн

Привлечен и динамичен изглед.

 • 17” алуминиумски фелни
 • Дневни LED светла
 • Сончев кров
 • Кожен ентериер

Бои

DFSK SUV 580 Blanco DFSK SUV 580 Plata arena DFSK SUV 580 Rojo perlado DFSK SUV 580 rojo DFSK SUV 580 Azul DFSK SUV 580 Café DFSK SUV 580 Negro

580 1.5T Comfort

Мотор:1.5Т Бензин 107KW

Трансмисија: 6MT

 • Регуларна цена: 16390 €
 • Попуст: 1400 €
 • Финална цена: 14990 €*

580 1.5T CVT Comfort

Мотор: 1.5Т Бензин 107KW

Трансмисија: CVT

 • Регуларна цена: 18990 €
 • Попуст: 2000 €
 • Финална цена: 16990 €*

580 1.5T Luxury

Мотор:1.5Т Бензин 107KW

Трансмисија: 6MT

 • Регуларна цена: 17390 €
 • Попуст: 1400 €
 • Финална цена: 15990 €*

580 1.5T CVT Luxury

Мотор:1.5Т Бензин 107KW

Трансмисија: CVT

 • Регуларна цена: 19990 €
 • Попуст: 2000 €
 • Финална цена: 17990 €*

580 1.5 T CVT Intelligence

Мотор:1.5Т Бензин 107KW

Трансмисија: CVT

 • Регуларна цена: 21490 €
 • Попуст: 2500 €
 • Финална цена: 18990 €*